Talent identificatie, vlootschouw, succession planning, loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling: als HR business partner word je ook op deze thema’s uitgedaagd. Wat is voor een top talent een goede mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen? Hoe zorgen we voor een nieuw perspectief voor een beneden niveau presterende medewerker? Wie zijn geschikte opvolgers voor deze sleutelpositie? Is dat dan een ‘ready’- of  een ‘future replacer’?

Prachtige vragen waar je als HR business partner ook echt toegevoegde waarde kunt hebben, maar misschien zijn het niet het type vragen waar je je het meest gemakkelijk bij voelt. Kunnen oefenen met het faciliteren van een talent identificatie sessie, leren gebruiken van instrumenten zoals een nine grid, het 70-20-10 model, succession planning, maar ook je adviesvaardigheden aanscherpen, is wat je dan verder helpt.

In de training Talent Management krijg je praktische handvatten en technieken aangeboden zodat je met meer bagage en adviesvaardigheden steviger je rol als HR business partner kunt invullen.

·   praktische kennis en handvatten voor talentmanagement

·   leren door doen en oefenen

·   zelf het effect van adviesvaardigheden ervaren

·   versterken van jouw rol als HR business partner

·   vergroten van je impact

Prijs € 850,- (excl.BTW), inclusief:

·   Kosten voor accommodatie, lunch en diner

·   Toegang tot de online leeromgeving

INCOMPANY

Deze training kan ook incompany en in het Engels worden verzorgd. Download de brochure of informeer naar de mogelijkheden.

DOELGROEP

De training Talent Management is bestemd voor HRM-ers die zich verder willen bekwamen in Talent Management activiteiten.

Daarnaast herken je je in één of meer van de volgende leervragen:

·   Wat verwachten managers van mij op het vlak van talentmanagement?

·   Hoe verzorg ik op een impactvolle manier een vlootschouw of talent identificatie sessie?

·   Wat is succession planning, talent identificatie, het 70-2-10 model, persoonlijke- en loopbaanontwikkeling en hoe hangt dit samen met andere HR processen?

·   Hoe help ik managers en medewerkers met goede suggesties voor hun verdere ontwikkeling of die van hun medewerkers?

PROGRAMMA

De training Talent Management is een praktijkgerichte training. De kennis die wordt aangedragen staat ten dienste van jouw adviesvaardigheden, dus krijg je technieken en praktische handvatten aangeboden en is er veel ruimte voor oefenen en ervaren. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

·   Adviesvaardigheden

·   Talent Management cycle

·   Talent identificatie (nine grid)

·   Succession Planning

·   Learning & Development

·   70-20-10 model

·   Performance Management (als onderdeel van Talent Management)

WERKWIJZE

In de training Talent Management vergroot je in 1 dag (3 dagdelen) je parate kennis, adviesvaardigheden en netwerk. Een gevarieerde training met de juiste dosering van kennis en toepassen. Maximale focus op praktische handvatten en adviesvaardigheden. Tussen het eerste en tweede dagdeel een lunch en tussen het tweede en derde dagdeel een diner. Kortom, voldoende ruimte om ook informeel te sparren en netwerken.

Tijdinvestering

·   12 contacturen: 1 dag training in 3 dagdelen

·   4 uur zelfstudie

Toegang tot online leeromgeving

Voor, tijdens én na de training heb je toegang tot de online leeromgeving. Daar vind je het programma, voorbereidingsopdrachten, theorie, achtergrondinformatie en praktische gegevens over de training.

RESULTAAT

·   Je beschikt over praktische handvatten en technieken om talentmanagement met impact vorm te geven.

·   Je hebt je parate kennis vergroot.

·   Je hebt je repertoire aan adviesvaardigheden uitgebreid.

DATA & LOCATIES

Informeer naar de mogelijkheden