Op zoek naar een interim HR manager of -professional? Graag eentje met specifieke kennis en ervaring op het vlak van Talent Management, Learning & Development, Management Development, Performance Management of HR project Management? Zoek je iemand die op deze onderwerpen koers uit weet te zetten, zaken implementeert (HR processen en -systemen) en het in de organisatie op een effectieve manier laat landen? Of wil je Workday, Cornerstone OnDemand of een ander HR systeem implementeren en zoek je hiervoor een Change, Communication en Training manager?

Ik maak dan graag kennis.

Wie ben ik?

De site van Human Heroes is mijn visitekaartje. Daarnaast geeft mijn LinkedIn profiel en de recommendations je een goed beeld.

Lees je het liever in steekwoorden?

Een proactieve, energieke HR professional met ruim 20 jaar ervaring. Heeft als consultant (GITP, Berenschot, nu Human Heroes) en manager (o.a. DAF Trucks, Unit4, Alliander, Sibelco) aan beide kanten van de tafel gezeten. Is gepassioneerd over zijn vak, schrijft daar zo nu en dan over en past het vooral graag in de praktijk toe. Bestrijkt de volledige range (strategisch, tactisch, operationeel) en creëert graag vanuit het niets iets. Weet goed aan te sluiten op alle (management-) lagen van de organisatie. Is ook als zelfstandig consultant en docent werkzaam op het vlak van HRM en Change Management.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s